Knjige na temo staranja in starosti

Izhajajoč iz svojega strokovnega znanja in izkušenj z delavnic, ki so potekale v okviru projektov pod pokroviteljstvom Slovenske nacionalne komisije za UNESCO dr. Tina Bilban in mag. Tilka Jamnik predstavljata didaktične nasvete in ideje, kako s kakovostno literaturo odpreti dialog o staranju z različnimi generacijami, pri tem pa povezati različne perspektive, od osebnih izkušenj, do znanstvenega in filozofskega pogleda na staranje. Priročnik izhaja iz sedmih izbranih knjig, ki jih povezujeta s širšim izborom priporočene literature in filmov.

Didaktični priročnik prinaša ideje in informacije, s katerimi si lahko pomagate, ko sami organizirate delavnice na temo staranja. Avtorici pa, v sodelovanju z Bralnicami Bralne značke Slovenije, organizirata tudi predavanja ali krajše nize delavnic, ki lahko pospremijo delo s priročnikom.

Več informacijhttps://www.miszalozba.com/knjige/knjige-na-temo-staranja-in-starosti/

Projekt v medijihhttps://www.delo.si/novice/slovenija/tudi-danasnji-mladi-bodo-jutri-stari-82249.html

Kontakt: tinabilban@gmail.com

Ilustracija na prvi strani Ivan Mitrevski

O NAS >

Zgodbe staranja delujejo pod pokroviteljstvom Slovenske nacionalne komisije za UNESCO, v sodelovanju z Inštitutom Nove revije.

Ekipa Zgodb staranja od leta 2016 izvaja projekte, ki povezujejo različne aspekte staranja in odpirajo dialog o staranju z različnimi generacijami.

KONTAKT >

E: tinabilban@gmail.com

© 2023 by Make A Change.
Proudly created with Wix.com